Aisa Coaching’s eerste live-event voor 2024 “Masterclass: Jouw emoties in zelfverzekerd opvoeden“!

Hallo daar, ik ben Serena

en dit is mijn verhaal…

Serena, oprichter en inspirator van Aisa Coaching: Een reis naar zelfontdekking en kindercoaching.

Een nieuw begin in kindercoaching 

Ik ben Serena, een trotse surinaamse vrouw, getrouwd en moeder van twee geweldige dochters. Na 12 jaar in de financiële wereld te hebben gewerkt, ontdekte ik in 2020 waar mijn ware passie lag. In oktober 2020 maakte ik de weloverwogen overstap naar kindercoaching en later kindertherapie, en zo begon mijn avontuur in het begeleiden van kinderen, gezinnen, en ouders met opvoedvraagstukken. 

Focus op zelfvertrouwen bij kinderen 

Mijn aandacht richt zich vooral op kinderen tussen 6 en 12 jaar, die dat extra zetje nodig hebben op het gebied van zelfvertrouwen. Mijn doel is bij te dragen aan een sterke basis voor jonge geesten, hen te helpen in hun kracht te staan, en zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan hun persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

img-02

Samen groeien, samen bloeien.

De symboliek van de Mama-Bon 

In mijn logo zie je de mama-bon. Het symboliseert mijn verlangen om kinderen te helpen bij hun wortels, zodat ze prachtig kunnen opgroeien en bloeien. Mijn liefde voor alle kinderen en bewondering voor hun innerlijke wijsheid motiveren me dagelijks in mijn coaching. 

Kinderen begeleiden naar zelfvertrouwen 

Het raakt me diep als kinderen onzeker zijn of last hebben van iets dat hun ontwikkeling beperkt. Mijn coaching biedt een helpende hand, waarbij we samen kijken naar de kwaliteiten, talenten, en mogelijkheden van het kind. Samen werken we aan zelfvertrouwen en zelfkennis, met als resultaat een blij en gelukkig kind. 

"Empoweren van de toekomst: Meer zelfbewuste en zelfverzekerde kinderen - Dat is mijn missie!"

Zelfbewuste en zelfverzekerde kinderen 

Mijn overtuiging is dat zelfbewuste en zelfverzekerde kinderen de toekomst vormen. Door bij te dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, wil ik hen helpen opgewassen te zijn tegen de levenslessen die ze op hun pad tegenkomen. Mijn missie is duidelijk: kinderen begeleiden naar meer zelfvertrouwen, zodat ze vanuit hun eigen kracht vol vertrouwen staan in het leven. 

"Middenin de uitdagingen van het ouderschap en de dynamiek van het gezinsleven, vormen liefde, begrip en groei de bouwstenen van een zelfverzekerde opvoeding.Bij Aisa Coaching omarmen we samen de kracht van positiviteit en verandering en streef ik ernaar een krachtige gemeenschap te vormen, waarin elk kind kan opbloeien en waar ouders zich laten inspireren voor een liefdevol en veerkrachtig gezinsleven."

Sluit je aan bij de VIP-groep van ouders.

Sluit je aan bij mijn exclusieve groep, speciaal voor moeders. Ontvang tips, advies en gratis trainingen voor een zelfverzekerd gezinsleven en ontdek een gemeenschap van betrokken ouders die samen groeien en leren. Samen bouwen we aan een sterke basis van zelfvertrouwen voor jouw kind!

Zullen we samenwerken?

Recensies

Enkele liefdevolle woorden van klanten

Luister en Leer:
Verrijk je Leven met de Aisa Coaching Podcast!

Duik in de wereld van Kinder-ontwikkeling, zelfvertrouwen en zelfverbetering. Laat me je inspireren met inzichten!