Aisa Coaching’s eerste live-event voor 2024 “Masterclass: Jouw emoties in zelfverzekerd opvoeden“!

Pitani Kinder Coachtraject:

zelfvertrouwen voor kleine geesten

"Elk kind is als een zaadje dat groeit met liefdevolle zorg. Laten we samen de bloeiende tuin van hun welzijn cultiveren."
- Serena

Bouw aan ’t zelfvertrouwen van jouw kind.

Kinderen in balans brengen betekent het bieden van een veilige omgeving waarin ze kunnen bloeien. De op maat gemaakte begeleiding en workshops zijn ontworpen om kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van emotionele intelligentie, veerkracht en zelfexpressie.  Ontdek hoe we samen een stevig fundament leggen voor het zelfvetrouwen van jouw kind.

Wat is inbegrepen in dit traject?

01

Individuele coachingsessies voor het kind.

Dit coachtraject bevat 10 coachingsessies en een intakegesprek. In dit traject ga ik met jouw kind aan de slag met de aandachtspunten die wij in de kennismaking besproken hebben.

02

Persoonlijke evaluatie van de emotionele behoeften van het kind.

Via grondige beoordelingen identificeer ik de specifieke emotionele behoeften van het kind, waardoor ik een op maat gemaakt ondersteuningsplan kan creëren. Ik houd ook een tussen- en eindevaluatie om de voortgang en resultaten te bespreken.

03

Ondersteuning voor ouders.

Ouders krijgen praktische tools en inzichten, waardoor ze een positieve opvoedingsomgeving kunnen creëren. In dit traject ligt de focus op je kind, maar ik ben er ook voor jou als ouder. Jullie krijgen tips en adviezen voor thuis. Ik ben gedurende het hele traject jouw sparringpartner.

04

Periodieke evaluatie momenten.

Om een uitgebreide aanpak van de ontwikkeling van jouw kind te garanderen, omvat het traject een tussentijdse en eindbeoordeling. Deze evaluaties dienen als controlepunten om de voortgang te beoordelen en indien nodig aanpassingen te maken aan de coachingstrategie. In overleg en als nodig, kan ik ook contact met school leggen om een optimale samenwerking te bevorderen.

05

Jouw investering, de kosten.

Voor dit waardevolle traject is de investering €2525. Dit bedrag is inclusief BTW. De mogelijkheid tot betaling in termijnen is aanwezig.

Sluit je aan bij de VIP-groep van ouders.

Sluit je aan bij mijn exclusieve groep, speciaal voor moeders. Ontvang tips, advies en gratis trainingen voor een zelfverzekerd gezinsleven en ontdek een gemeenschap van betrokken ouders die samen groeien en leren. Samen bouwen we aan een sterke basis van zelfvertrouwen voor jouw kind!

Wat kun je verwachten?

Je bent klaar voor de transformatie die het leven van jouw kind verrijkt!

Het “Pitani Kinder Coachtraject” is een uitgebreid, kindgericht coachingtraject dat is ontworpen om een ondersteunende omgeving te creëren voor de groei en ontwikkeling van het kind.

Investeer in de toekomst van jouw kind met het Pitani Kinder Coachtraject. Jouw kind zal een dieper begrip ontwikkelen van zichzelf, zijn/haar emoties en behoeften, wat de basis legt voor zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Laten we beginnen

Boek je kennismakingsgesprek

Laat me je helpen je antwoorden te vinden!

Heb je niet gevonden wat je zocht? Drop je e-mailadres, en ik zal persoonlijk contact met je opnemen om ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt op jouw unieke ouderlijke reis.