Aisa Coaching’s eerste live-event voor 2024 “Masterclass: Jouw emoties in zelfverzekerd opvoeden“!

Refund & returnsbeleid Aisa Coaching 

Laatst bijgewerkt op 01 januari 2024 

 

Algemeen

Dit Refund & returnsbeleid regelt de voorwaarden voor retournering en terugbetaling van producten en diensten die zijn aangeschaft bij Aisa Coaching. Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u een aankoop doet.  

  

Teruggave van diensten

Aisa Coaching biedt diensten op het gebied van kindercoaching en aanverwante activiteiten. Aangezien diensten vaak directe interactie en betrokkenheid vereisen, geldt er geen restitutiebeleid voor verleende diensten. Wij streven ernaar om onze diensten met de hoogste standaard te leveren. Mocht u echter ontevreden zijn, neem dan contact met ons op om eventuele zorgen te bespreken. 

  

Retourneren van producten

Voor fysieke producten die via onze website zijn gekocht, hanteren wij een retourperiode van 30 dagen vanaf de datum van aankoop. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen deze periode contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor retournering te bespreken. 

Om in aanmerking te komen voor retournering, moeten producten ongebruikt en in hun originele staat verkeren. Alle geretourneerde producten worden zorgvuldig geïnspecteerd voordat een terugbetaling wordt verwerkt. 

  

Terugbetalingsprocedure

Bij goedgekeurde retourneringen streven wij ernaar om de terugbetaling zo spoedig mogelijk te verwerken. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via dezelfde betaalmethode als bij de oorspronkelijke aankoop. 

  

Uitzonderingen

In sommige gevallen kunnen uitzonderingen op dit beleid worden overwogen. Neem contact met ons op voor specifieke vragen over uw situatie. 

  

Contactgegevens

Voor vragen over dit Refund & returnsbeleid of om een retourverzoek in te dienen, kunt u contact met ons opnemen via de verstrekte contactgegevens op onze website. 

  

Door een aankoop te doen bij Aisa Coaching, stemt u in met de voorwaarden van dit Refund & returnsbeleid.