Aisa Coaching’s eerste live-event voor 2024 “Masterclass: Jouw emoties in zelfverzekerd opvoeden“!

Oplossingen en trajecten voor

mijn waardevolle cliënten

Ik motiveer kinderen en ouders om hun thuis te transformeren door middel van mindfulness en het delen van wijsheid voor zelfontwikkeling.

Bij Aisa Coaching streef ik ernaar kinderen, maar ook gezinnen te motiveren en te inspireren tot transformatie. Onder mijn begeleiding als kindercoach en counselor – en met een focus op zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid voor kinderen – bied ik unieke diensten aan die een diepgaande impact hebben op het kinds- en gezinsleven.

Samen creëren we een ruimte waar kinderen en ouders kunnen gedijen, zich kunnen verbinden en kunnen groeien op zowel individueel als collectief niveau. Ontdek de diensten en begin vandaag nog aan de reis naar een gebalanceerd en bloeiend thuis.

Het “Pitani Kinder Coachtraject” is een coachtraject dat ik heb ontworpen met de focus op het kind, waarbij “Pitani” de traditionele Surinaamse vertaling is voor “kind”. Dit traject begint met een intakegesprek, gevolgd door 10 coachingssessies.

Tijdens deze sessies werk ik nauw samen met jouw kind aan de aandachtspunten die wij in het kennismakingsgesprek hebben besproken. Hoewel het kind centraal staat in dit programma, bied ik ook ondersteuning voor jou als ouder.

Het is een uitgebreid, kindgericht coachtraject dat is ontworpen om een ondersteunende omgeving te creëren voor de groei en ontwikkeling van jouw kind.

Het “Mamaisa Coachtraject” is een speciaal ontworpen traject voor moeders, waarbij “Mamaisa” een combinatie is van de woorden “Mama” en “Aisa”.

Dit traject omvat een intakegesprek en 5 coachingssessies. Tijdens deze sessies werk ik nauw samen met jou als moeder om je te ondersteunen en te begeleiden bij het navigeren door de uitdagingen van het ouderschap.

Het “Mamaisa Coachtraject” is een uitgebreid, moedergericht coachingtraject dat is ontworpen om een ondersteunende omgeving te creëren voor jouw groei en ontwikkeling als ouder.

Inzichtsessie:
Snel resultaat, Langdurig effect

De “Inzichtsessie”, een unieke mogelijkheid voor jou als moeder die specifieke uitdagingen ervaart in de opvoeding van je kinderen. Deze sessie is ontworpen om jou directe ondersteuning en praktische handvatten te bieden, zonder een langdurig traject. 

Tijdens deze sessie van een uur duiken we direct in de specifieke uitdagingen waar jij als ouder tegenaan loopt. Je ontvangt op maat gemaakt advies, praktische tips en bruikbare tools die je meteen kunt gebruiken in jouw dagelijkse interacties met je kind. Deze zijn ontworpen om positieve veranderingen te stimuleren. 

Gezinsversterking: Samen Bloeien

Onze dienst “Gezinsversterking” is op maat gemaakt om gezinnen te ondersteunen bij het opbouwen van sterke onderlinge banden en het creëren van een harmonieuze thuisomgeving. Door gezamenlijke activiteiten, communicatietechnieken en op maat gemaakte strategieën, streven we ernaar om gezinnen te versterken en hun banden te verdiepen. Dit programma is geschikt voor gezinnen van alle samenstellingen en leeftijden.

Word lid van de VIP-groep van moeders.

Sluit je aan bij mijn exclusieve groep, speciaal voor moeders. Ontvang tips, advies en gratis trainingen voor een zelfverzekerd gezinsleven en ontdek een gemeenschap van betrokken ouders die samen groeien en leren. Samen bouwen we aan een sterke basis van zelfvertrouwen voor jouw kind!

Zullen we samenwerken?

Je bent gereed voor dingen om makkelijk en goed te voelen.

Als je klaar bent voor een leven waarin alles gemakkelijker en positiever aanvoelt, ben je bij Aisa Coaching aan het juiste adres. De diensten zijn ontworpen om jou kind en je gezin te ondersteunen bij het cultiveren van een gevoel van gemak en welzijn.

Door middel van praktische mindfulness-oefeningen, zelfontwikkelingsadvies en doelgerichte begeleiding, help ik je de stappen te zetten naar een leven vol positieve veranderingen. Voel de verschuiving en ervaar het gemak dat ontstaat wanneer je investeert in je eigen groei en het welzijn van je gezin.

Recensies

Enkele liefdevolle woorden van klanten

Laat me je helpen je antwoorden te vinden!

Heb je niet gevonden wat je zocht? Drop je e-mailadres, en ik zal persoonlijk contact met je opnemen om ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt op jouw unieke ouderlijke reis.