Aisa Coaching’s eerste live-event voor 2024 “Masterclass: Jouw emoties in zelfverzekerd opvoeden“!

Mamaisa Coachtraject:

wijsheid voor welwillende moeders

"Ouderschap is een reis van groei, waar mindfulness de sleutel is tot veerkracht en harmonie binnen het gezin."
- Serena

Een reis van zelfontplooiing voor moeders

Zelfontplooiing bij jou als moeder zorgt voor een krachtige transformatie van algehele welzijn. Het opent de deur naar een dieper zelfbewustzijn, waardoor je als moeder in staat bent om met meer helderheid en veerkracht de uitdagingen van het ouderschap aan te gaan.

Dit is een transformatie proces, waarin elke stap leidt naar een sterker zelfbewustzijn, diepere verbinding met je kind en uiteindelijk een evenwichtiger en vervullend ouderschap.

Wat is inbegrepen in dit traject?

01

Persoonlijke zelfontwikkelingssessies.​

Dit coachtraject bevat 5 coachingsessies en een intakegesprek. Dit traject omvat persoonlijke zelfontwikkelingssessies waarin moeders individuele sessies ervaren gericht op hun eigen groei en welzijn, waardoor ze veerkrachtiger worden in het ouderschap.

02

Individuele aandacht voor jou als moeder

Dit is hét coachtraject speciaal voor moeders, waarin ik de volledige focus leg op jou als moeder, op basis van jouw hulpvraag over je opvoeding of gedrag van je kind én het effect daarvan op jou.

03

Persoonlijke groei en empowerment

Het traject is ontworpen om jou te ondersteunen bij persoonlijke groei en empowerment. Ontdek je kracht als moeder en leer om te gaan met onzekerheden en uitdagingen.

04

Praktische tools voor dagelijks gebruik

Ontvang concrete en praktische tools die je direct kunt integreren in je dagelijks leven als moeder. Dit helpt je om te gaan met uitdagingen en positieve veranderingen te stimuleren.

05

Jouw investering, de kosten.

Voor dit waardevolle traject is de investering €700. Dit bedrag is inclusief BTW. De mogelijkheid tot betaling in termijnen is aanwezig.Dit bedrag is inclusief BTW. De mogelijkheid tot betaling in termijnen is aanwezig.

Word lid van de VIP-groep van moeders.

Sluit je aan bij mijn exclusieve groep, speciaal voor moeders. Ontvang tips, advies en gratis trainingen voor een zelfverzekerd gezinsleven en ontdek een gemeenschap van betrokken ouders die samen groeien en leren. Samen bouwen we aan een sterke basis van zelfvertrouwen voor jouw kind!

Wat kun je verwachten?

Je bent klaar voor je eigen transformatie!

Het “Mamaisa Coachingstraject” is resultaatgericht, met meetbare veranderingen in jouw zelfbewustzijn, ouderlijke vaardigheden en de algehele harmonie in het gezin.

Investeer in jezelf als moeder en geef jezelf de tools om een positieve impact te hebben op het leven van je kind. Het traject is de sleutel tot een veerkrachtiger, bewuster en harmonieuzer ouderschap. 

Neem vandaag nog de eerste stap naar empowerment en groei.

Laten we beginnen

Boek je kennismakingsgesprek

Laat me je helpen je antwoorden te vinden!

Heb je niet gevonden wat je zocht? Drop je e-mailadres, en ik zal persoonlijk contact met je opnemen om ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt op jouw unieke ouderlijke reis.